28 september 2024

17e Editie van Kunstroute Hoevelaken

gebroeders schrijver
De gebroeders Floris en Hennie Schrijver hebben voor twee dagen hun intrek genomen in het leegstaande pand aan de Wiekslag 1 in Hoevelaken.

De schilderende tweeling heeft het winkelpand omgetoverd tot een sfeervolle galerie. De lange wanden hangen vol met hun kleurrijke schilderijen die een mix tonen van landschappen en stadsgezichten. Tussen de doeken staan enkele beelden, gemaakt door Hennie Schrijver, die de ruimte een extra dimensie geven. De galerie is een verrassende toevoeging aan de jaarlijkse Kunstroute Hoevelaken, waarbij bezoekers van kunst kunnen genieten op verschillende locaties.

Floris en Hennie hopen met hun werk de leegte van het pand te vullen en voorbijgangers te inspireren met hun unieke creaties. Het leegstaande winkelpand is getransformeerd tot een plek waar kunst en verbeelding samenkomen.  

De 17e editie van Kunstroute Hoevelaken is Zaterdag 28 en zondag 29 september van 11.00 - 17.00 uur. De schilderijen en beelden van Floris en Hennie Schrijver zijn te bezichtigen aan de Wiekslag 1 in het centrum van Hoevelaken. U bent van harte welkom.